Ulricehamn är en fantastisk idrottsstad med många väldigt bra föreningar. Men för en liten klick triathlonfantaster så fanns det ett behov att förena dem som gillade att simma, cykla och springa.

Föga överraskande fanns de inte så många naturliga triathleter. Men desto fler som uppskattade träningarna, gemenskapen och de kanske lite udda eventen.

Från dag ett har glädje, sammanhållning och att alla kan vara med, präglat det vi gör.

Våra torsdagsintervaller (löpning) är hörnstenen i klubbens veckovisa verksamhet. Passen är designade så alla kan vara med, oavsett om du inte sprungit intervaller tidigare eller om du är semielit.

Med åren har vi också skapat några årligt återkommande event som Påskintervaller, Backyard och Jullöpning, ni kan läsa mer om dem under menyn Aktiviteter.

Hur var det då med triathleter i triathlonföreningen? Jo det anordnas prova-på triathlon under somrarna, gemensamma simkurser, cykelpass m.m. så det är en växande skara som testar och anmäler sig till triathlonlopp.

Förutom triathlongrenarna vill vi inspirera till att våga testa andra idrotter, vi har tex haft gemensamma träningar med orienteringsklubben, rörlighetspass, MTB-cykling m.m.

Är du det minsta nyfiken så är du varmt välkommen till våra träningar och testa några gånger innan du bestämmer dig för att bli medlem eller ej. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på mail eller skriv till oss på Instagram.

Som sagt: multisport för alla.